Hogyan válasszunk mobiltelefon tartót

A mobiltelefon tartó kiválasztása egyáltalán nem bonyolult kérdés. A legtöbb esetben csak a telefon méreteit kell figyelme vennie, és rá kell jönnie arra is, hogy mit vár el a tartótól, és hová szeretné helyezni a mobiltelefont (tartót).


Autóba

Az autóba tartozó mobiltelefon-tartók egyszerű és biztonságos rögzítést tesznek lehetővé. A tartó kiváló segédeszköz handsfree vagy GPS használatakor. Többféle tartó közül választhat. A tartó használata növeli a vezetés biztonságát is.

A szellőzőrácsba tartozó tartók könnyű és biztonságos illeszkedést kínálnak, mivel nem akadályozzák a vezető kilátását a járműből. Néhány tartó a fordítás vagy a billentés lehetőségét is kínálja. A telefon rögzítését hosszabbító karok segítségével oldják meg, amelyek a rugónak köszönhetően a telefon megfogása után a helyükre pattannak és szilárdan tartják a mobiltelefont. Egy másik felszerelési lehetőség a széthúzható karok vagy a mágnes.


Egy másik lehetőség, ami a telefontartó elhelyezését illeti az autóban, az üveg. Itt azonban ne feledje, hogy ne legyen túl korlátozott kilátása a járműből - olyan helyet kell választania, amely nem veszélyezteti a vezetés biztonságát. Bizonyos típusú tartók, amelyeket az üvegre szerel fel, rövid karral is fel vannak szerelve, így lehetőség van a tartó beállítására. A telefon csatlakoztatását a legtöbb esetben a széthúzható karok oldják meg. A választás során figyelni kell a telefon méretére (főleg annak szélességére), hogy a széthúzható karok esetén a köztük lévő hely elegendő legyen a telefon számára.


Kerékpárra

A kerékpárra való mobiltelefon tartók kiváló kiegészítők a kerékpározáshoz. A tartóknak köszönhetően folyamatosan figyelheti telefonját, és megnézhet például egy futó alkalmazást, amelyet a kerékpározáshoz használ vagy meghallgathatja kedvenc zenéjét, esetleg használhatja a GPS-t. A kormányra történő elhelyezés biztonságos és kényelmes. A rögzítő csavar segítségével szorosan erősítse be a tartót a kormányra – így nem fog fennállni annak a veszélye, hogy a tartó leesik. A széthúzható karok a szükséges méretre bővülnek a telefon megtartásához. Tehát ugyanúgy, mint az előzőekben, a telefon szélességétől függően gondoskodni kell a karok megfelelő szélességéről. Bizonyos típusú tartók a nagyobb biztonság érdekében gumit is kínálnak, amelynek segítségével nagyobb stabilitást fog biztosítani a tartó.


Asztalra, falra …

Ma egy mobiltelefon szinte bárhova csatlakoztatható. Egyre népszerűbbek a karos tartók asztalra. A kar lehetővé teszi, hogy a telefont kényelmes helyzetbe állítsa írásra vagy videók megtekintésére. Szinte természetesek már a különféle állványok, amelyek 99% -ban univerzálisak és a telefon hatékony és elegáns tárolására szolgálnak. Az utóbbi időben a fali tartók is egyre népszerűbbek lettek. Azokba elhelyezheti a telefont (vagy mérettől függően a táblagépet is) és videókat nézhet, vagy figyelheti a receptet főzés közben anélkül, hogy a kezét használná.

 

 

Kivitelezés

Nem túlzás azt állítani, hogy a mobiltelefon-tartók többsége teljesen univerzális. Az egyetlen korlátozás a karok maximális kihúzhatósága az egyes típusoknál (fent említett). A mobiltelefonok alacsony súlya miatt nem szükséges a tartók terhelhetőségével foglalkozni. Ezért fontos eldönteni, hogy mit vár el a tartótól, és hogy fontos-e a számára a dizájn.

Ha nem biztos a választásában, vagy éppen nincs ideje tanulmányozni az információkat, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel és gyorsan készítünk önnek egy kínálatot néhány tartóval.

 

Lépjen velünk kapcsolatba a info@tartok.hu e-mail 

Tanácsot szeretne?

Mi segítünk

Tanácsadó

info@tartok.hu