Hogyan válasszunk mobiltelefon tartót

A mobil tartó kiválasztása egyszerű ügy. A legtöbb esetben csak figyelembe kell venni a telefon méreteit, és tudatosítani, hogy mire számítasz a tartótól, és hová szeretnéd elhelyezni a mobiltelefont.


Autóba

Az autós mobil tartók lehetővé teszik a könnyű és biztonságos rögzítést. A tartó kiváló segítőtárs a kihangosítás vagy a GPS használatakor. Többféle típusú tartó létezik, amelyeket használhatsz. A tartó használatával növelheted a vezetés biztonságát.

A szellőzőrácsba rögzíthető tartók könnyű és biztonságos rögzítést tesznek lehetővé, mivel nem akadályozzák a kilátást a járműből. Néhány tartó képes a forgatásra vagy döntésre is. A telefon rögzítése rugalmas karokkal történik, amelyek a telefon rögzítése után rugóval rögzülnek és szorosan tartják a telefont. Más rögzítési lehetőség a kihúzható fogantyúk vagy a mágnes.Egyéb lehetőség az autóban történő telefonos tartó elhelyezésére a szélvédő. Azonban figyelembe kell venni, hogy nem korlátozza-e túlságosan a kilátást a járműből - olyan helyet kell választani, ahol a vezetés biztonsága nem veszélyeztetett. Néhány szélvédőre szerelhető tartó típusa rövid karral is rendelkezik, így a tartót beállíthatod.

A telefon rögzítése ismételten többségében kihúzható fogantyúkkal történik. A választás során figyelni kell a telefon méretére (különösen a szélességére), hogy elegendő hely legyen a fogantyúk között a telefon számára.


Držák na mobil na sklo


Biciklire

A kerékpártartók kiváló kiegészítők a kerékpározáshoz. Segítségükkel folyamatosan ellenőrizheted a telefont, és például figyelheted a kerékpározáshoz használt mobilalkalmazást, hallgathatod kedvenc zenéidet vagy használhatod a GPS-t. Az kormányon való elhelyezés biztonságos és kényelmes. Az erősítőcsavar segítségével a tartó szorosan rögzül a kormányra - így a tartó nem fog leesni.

A telefon rögzítése ismételten kihúzható fogantyúkkal történik, amelyeket a telefon méretéhez igazítanak. Tehát ugyanez vonatkozik az előzőekre, főleg a fogantyúk szélességére kell figyelni a telefon szélességétől függően. Néhány tartó típusa biztonságosabb használat érdekében gumival is rendelkezik, amellyel biztosíthatod a stabilitást a tartón.

Držák na mobil na kolo HS-1102


Asztalra, falra, stb.

A mobiltelefont ma szinte bárhova rögzítheted. Népszerűek az asztali tartók karral. A kar lehetővé teszi a telefon kényelmes helyzetbe állítását az íráshoz vagy a videók megtekintéséhez. Majdnem mindenféle különböző tartót használnak, amelyek 99%-ban univerzálisak és hatékony és elegáns helyet biztosítanak a telefonnak.

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a fali tartók. Ezekbe a tartókba a telefont (vagy akár táblagépet a mérete szerint) is behelyezheted, és nézheted a videókat, vagy például főzés közben telefon nélkül tarthatod a receptet.

Stolní stojánek na tablet HS-2005

Végezetül

Túlzás nélkül mondható, hogy a mobiltelefon tartók tökéletesen univerzálisak. Az egyetlen korlátozás a bizonyos típusoknál a maximális fogaskinyúlás (fent említettük). A mobiltelefonok alacsony súlya miatt nem kell a tartók teherbírásával foglalkozni. Fontos tehát tudatosítani, hogy mit vársz a tartótól, és hogy számodra fontos-e a design.


Ha bizonytalan a választásban, vagy csak nincs ideje tanulmányozni a témát, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Örömmel és gyorsan elkészítünk egy ajánlatot Önnek néhány tartó típussal.