A TV tartók segítségével a falra vagy akár a mennyezetre is rögzítheti a TV-t döntés vagy forgatás lehetőségével. Így a kedvenc műsorait sokkal kényelmesebben nézheti. LCD, LED és Plazma TV-k különböző márkájához talál nálunk tartókat, mint például a Samsung, LG, Sony és sok más. A tartók univerzálisak, az egyetlen szükséges dolog, amit figyelembe kell vennie az a VESA szabvány. Alább megtalálhatja a teljes útmutatót ahoz, hogyan válassza ki a megfelelő tartót.

Mutass többet

Szűrés

Szűrés

Több
Több
Több
Több
-tólmm-igmm
-tólFt-igFt
-tólkg-igkg
Az összes szűrő törlése

Termékek

TV tartó


Hogyan válasszunk TV tartót  

A tartó és a TV kompatibilitását két alapvető paraméter határozza meg. Az egyik a tartó teherbíró képessége, amelynek nagyobbnak kell lennie, mint a TV súlya. Ideális esetben jó tartalékot is hagyni. A kábeleknek is súlya van és a telepítés során könnyedén megtörténhet, hogy rátámaszkodik a TV-tartóra, és meg is van a probléma. Ezért nem jó alábecsülni a teherbírást.

A második, nem kevésbé fontos paraméter a VESA szabvány. Ez a rögzítő furatok távolsága a TV-készülék hátoldalán, amelynek meg kell felelnie a kiválasztott tartó által támogatott egyik szabványnak. A TV tartóknál mindig fel van tüntetve a VESA-kompatibilis szabványok felsorolása.

Fontos megjegyezni, hogy a tartónál feltüntetett képátló méret csak tájékoztató jellegű. Semmi esetre sem meghatározó.