Útmutató a TV tartó kiválasztásához

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően már tudjuk, hogy mit keres, amikor tévéállványt vásárol. Ezért összeállítottuk útmutatónkat arról, hogyan válasszon egyet, mire figyeljen, és mire figyeljen. Cikkeinket folyamatosan javítjuk, és további tapasztalatok alapján újakat adunk hozzá. Ha nem találja itt a választ a kérdésére, forduljon hozzánk bizalommal, és inspiráljon minket, hogy továbbiakat adjunk hozzá.

E-mail: info@tartok.hu


Hogyan válasszunk TV-tartót

Alapvető áttekintés arról, hogy milyen tartófelületet válasszon, és hogyan ellenőrizze a TV-vel való kompatibilitást. Melyek azok a paraméterek, amelyeket figyelembe kell vennie, és melyek azok, amelyeket nem kell figyelembe vennie? 

Bővebben >>


Mi az a VESA

A VESA szabványt (vagy más néven VESA szabványt) minden tartó és TV esetében megemlítik. Mit értesz ez alatt? Hol találjuk a VESA szabványt? Hogyan találhatjuk meg? Miért érdemes odafigyelni rá? 

Bővebben >>


TV tartó típusok

Nagy és teljes áttekintés a tévéállványok minden típusáról és fajtájáról. A különbségeket és előnyöket részletesen ismertetjük. Tudja meg, milyen típusok közül választhat, és válassza ki a legmegfelelőbbet.

Bővebben >>


3+1 lépés a TV tartó kiválasztásához

Rövid és világos áttekintés arról, hogyan válasszon tévéállványt. Gyorsan ellenőrizze, hogy a tévé kompatibilis-e a tartóval. Bónuszként fontos és lényeges információk, amelyeket a téglaüzlet nem mond el Önnek.

Bővebben >>