A legjobb mobiltelefon-tartó kerékpárhoz

A kerékpáros telefontartó nagyon hasznos kiegészítő minden kerékpáros számára. Akár navigációra, akár kihangosított telefonálásra, akár csak zenehallgatásra használja mobiltelefonját. A kormányhoz rögzíthető, így mindig kéznél van. Még az erős ütéseknek is ellenáll, amikor durva terepen lovagol. A tartók univerzálisak, de egyesek többet nyújtanak, mint mások.


XT50 mobiltelefon-tartó


A mobiltelefontartókkal elkerülheti, hogy meg kelljen állnia, hogy használja a mobiltelefonját. Ez kényelmesebbé és zökkenőmentesebbé teszi az utazást az Ön számára. A mobiltelefontartók motorkerékpárra is rögzíthetők.

A kerékpáros telefontartó esetében a telefon súlya szinte semmilyen szerepet nem játszik. Ami számít, az a telefon méretei és a kormány, amelyre a tartó felhelyezése történik. Kialakításukban és anyagukban is különböznek. Némelyik többet tud annál, hogy csak megfogja a telefont.


Ha biztos vagy benne, hogy mire szeretnéd használni a tartószerkezetet, akkor könnyű lesz választani az alábbi példák közül.Stabil HS-F7Pro kormányrögzítő mobiltelefonhoz

Ez az állítható telefontartó motorkerékpárhoz, robogóhoz vagy kerékpárhoz kiváló minőségű és biztonságos telefontartót kínál. A műanyag szerkezet előnye a kis súly és a megfizethetőség.

A mobiltelefon könnyen rögzíthető, és még nagyobb rázkódások esetén sem áll fenn annak a veszélye, hogy kiesik. A kormányrögzítő egyszerű felszerelhetőségével együtt így igénytelen felhasználók számára is alkalmas.

Minden 46 mm és 100 mm közötti szélességű mobiltelefonhoz használható. A tartó 360°-ban elforgatható, így megtalálhatja a telefonja számára ideális pozíciót.


 HS-1107 mobiltelefontartó kerékpárra

A kiváló minőségű alumíniumszerkezet garantálja a stabilitást. A tartó felszerelhető kerékpárra, motorkerékpárra vagy robogóra is.

A mellékelt imbuszkulccsal a beszerelés gyerekjáték. Előnye, hogy közvetlenül a fejegységbe (a kormányt és a kerékpárvázat összekötő rész) is beszerelhető. Ezáltal a telefonja a kormány közepére kerül.

Kevesebb mint 1600-Ft ért a tartó olyan szilárd tartást biztosít, amely akkor is megmarad, ha leesik a kerékpárról vagy motorkerékpárról. Minden 55 mm és 100 mm közötti szélességű mobiltelefonhoz használható.


Suport pentru telefon mobil HS REVOLVE 1102

Egyszerű műanyag tartó mobiltelefon, GPS vagy más eszközök számára. A kormányra rögzítheti, és pillanatok alatt beállíthatja. A tartó nagyon kedvező árú.

A telefon minden sarkánál rögzítve van, így még nagyobb ütések esetén sem fog kiesni. A forgatható csuklóval a tartó 360°-ig elforgatható a megfelelő pozícióba.

A tartó csúszásgátló pontokkal van ellátva, így a telefon nemcsak a karcolásoktól, hanem a véletlen leesésektől is védve van.

Minden 64 mm és 95 mm közötti szélességű és 120 mm és 180 mm közötti magasságú mobiltelefonhoz használható.


Mobiltelefon-tartó motorkerékpárhoz Baseus SUKJA-01

Luxus mobiltelefon-tartó motorkerékpárhoz, robogóhoz, kerékpárhoz vagy robogóhoz. A főszerkezet alumíniumötvözetből készült, amely hosszabb élettartamot biztosít a tartónak.

A telefon felszerelése és rögzítése nagyon egyszerű. A telefont a tartó oldalán lévő csavarral rögzítheti. A tartó elég erős ahhoz, hogy a telefont még a burkolatlan utakon is.

A mobiltelefontartó forgatható csuklóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tartót szükség szerint 360°-kal elforgassa, és 30°-kal felfelé és lefelé döntse.

Minden 67 mm és 88 mm közötti szélességű mobiltelefonhoz használható.


Vízálló mobiltelefontartó kerékpárhoz WBB2BK

A vízálló kerékpárkeret tartó tágas zsebbel és mobiltelefon-tartóval is örvendeztet. Ez a tok fejhallgató-kimenetet is tartalmaz.


A zsebben a kerékpáros utazáshoz szükséges alapvető dolgok tárolására alkalmas. A telefontok védelmet nyújt a vízzel szemben. Az átlátszó PVC-n keresztül kényelmesen kezelheti telefonját.

Ha olyan helyekre tervez utazni, ahol a telefon vízzel érintkezik, ez a tok ideális és biztonságos megoldás. Mindezt alacsony áron.

A kerékpáros telefontáska minden olyan telefonhoz alkalmas, amelynek maximális szélessége 78 mm, magassága pedig 170 mm.


4in1 mobiltelefontartó powerbankkal


Powerbankkal, lámpával és kürttel felszerelve. Nagyszerű választás hosszabb és éjszakai túrákhoz.

A tartó minőségi fogást biztosít a telefonon, hogy megakadályozza az esetleges eséseket.

A csomagban mindent megtalál, amire szüksége van. Használja a kormánymarkolatot a powerbankkal, lámpával és kürttel ellátott tartó hozzáadásához. A kábelen keresztül a power bankkal útközben is töltheti mobiltelefonját.

Minden 50 mm és 85 mm közötti szélességű mobiltelefonhoz használható.Ha nem biztos a megfelelő választásban, szívesen segítünk Önnek. Kérjük, forduljon bizalommal tanácsadó részlegünkhöz.

TIPP: Javasoljuk, hogy éjszakai kerékpározáshoz szerezzünk be egy lámpát/akkumulátort, de egy fejlámpát is, ami hasznos lehet pl. egy lakás ragasztásához éjszaka, amikor szabad kezekre van szükségünk, de a munkát mégis látnunk kell.