Rólunk

A Holders s.r.o. vállalat elsősorban tartók és állványok online értékesítésére összpontosít. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélszolgálatra és a kellemes vásárlási élményre üzleteinkben. Szeretnénk, ha a vásárlást az oldalunkon intuitívvá és egyszerűvé tennénk a vásárlók számára.


A Tartok.hu története

Valamikor 2012 szeptemberének végén született meg a fejünkben az ötlet, hogy létrehozzunk egy webáruházat, amely a tévékészüléktartókra és egyéb kiegészítőkre összpontosít. Idővel elkezdtük bővíteni a kínálatunkat, hogy monitorokhoz, hangszórókhoz, projektorokhoz, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, mikrohullámú sütőkhöz, légkondicionálókhoz és még sok máshoz is kínáljunk tartókat és állványokat. Jelenleg a Cseh Köztársaság és Szlovákia egyik legszélesebb tartók és standok kínálatával rendelkezünk. Gondosan ellenőrizzük termékeink minőségét, hogy a legigényesebb vásárlót is kielégítsük.


Instalace televize do sádrokartonu


Céljaink

Ezek nagyon egyszerűek. Egyszerűen a legjobbak akarunk lenni, és mindent megteszünk ennek érdekében. Még akkor is, ha kudarcot vallunk és hibázunk. Mindig tanulunk belőle, és intézkedéseket hozunk annak érdekében, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer. Hiszünk abban is, hogy a hibák tanulási folyamatot jelentenek. Szeretnénk olyat kínálni, amit sehol sem talál, merjük állítani, hogy már most a legfejlettebb tartók szűrésével rendelkezünk, ami nagyon megkönnyítheti a választást.