Asztali tablet tartó HS-1020

Fix táblagép- vagy mobiltelefon-tartó az asztalra vagy ágyra helyezéshez. Forgatható, dönthető és állítható magasságú

11 590 Ft 9 125 Ft ÁFA nélkül

db +
Kosárba

Elérhetőség Raktáron

Kiszállítás várható időpontja Csütörtök 27.6.2024

Válassza ki a termék tartozékait

A készülék minimális szélessége A lehető legkisebb szélesség olyan eszköznél, amelyet a tartóba (állványra, ...) kíván beilleszteni 112 mm
A készülék maximális szélessége A lehető legnagyobb szélességi érték annál az eszköznél, amelyet a tartóba szeretne helyezni (állvány, ...) 225 mm

Miben a legjobb

  • Szilárd konstrukció
  • Könnyű kezelhetőség
  • Univerzális
  • Portré és tájkép forgatás
  • Gyors telepítés
  • Maximális karhossz 750 mm

Asztali tartó tablet vagy mobiltelefon számára HS-1020


Kiváló minőségű tartó tableteknek, mobiltelefonoknak vagy más 4"-tól 12,9"-ig terjedő eszközöknek. A tartó felszerelhető íróasztalra, ágyra vagy más alkalmas helyre.

Kényelmesen, pillanatok alatt a kívánt pozícióba állíthatja tabletjét vagy telefonját. A tartó lehetővé teszi az oldalirányú elforgatást, a magasságállítás, a dőlés, a tengely körüli elforgatás. 


Minimális beépítési nyúlás: 112 mm
Maximális rögzítési meghosszabbítás: 225 mm
Maximális asztali vastagság: 47 mm


Teljesen elforgatható és állítható


A széles beállítási tartomány szinte bármilyen pozíciót lehetővé tesz. A felszerelt táblagépet kényelmesen elforgathatja függőleges vagy fekvő tájolásban, az Ön igényeitől függően. A magasságállítás is egyszerű - a tartó szerszámok nélkül mozgatható felfelé vagy lefelé.


Univerzális 


A tartó teljesen univerzális, és tablethez és mobilhoz egyaránt használható. Az egyetlen korlátozás a kiterjesztés. A tábla szélességének (a mobil magasságának) 112 és 225 mm között kell lennie. Így bármilyen márkájú telefont vagy táblagépet elhelyezhet a tartóban. 


Elhelyezés bárhol


Az oldalsó rögzítési lehetőségnek köszönhetően a tartó például egy ágyhoz is rögzíthető. Mobiltelefonját vagy táblagépét szinte bárhol könnyen elhelyezheti. 


Hely a töltéshez


Ha a táblagépnek vagy a telefonnak töltésre van szüksége, a tartó készen áll erre a lehetőségre. A töltőnyílás a tartó mindkét végén található. Így minden gond nélkül csatlakoztathat egy töltőt. 


Portréban és tájképben egyaránt


A teljesen elforgatható zsanérnak köszönhetően a táblagépet vagy telefont olyan magasra vagy szélesre fordíthatja, amilyenre csak szeretné. A tengelye körüli forgás korlátlan.


Könnyű telepítés


A tartó gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Pillanatok alatt használhatja, csatlakoztathatja a táblagépét vagy mobiltelefonját, és azonnal elkezdheti nézni kedvenc műsorait, például a YouTube-on.


A stabil és robusztus kialakítás például gyermekek számára is alkalmas. Könnyen elhelyezhető és szilárd, ha rendszeresen megérintjük. 

A tartó nemcsak otthon, hanem irodákban és más helyeken is széles körben alkalmazható.Műszaki adatok

Gyártó Haltimo
Dőlés felfelé Hány fokkal dönthető képernyő felfelé 90°
Mobiltelefon / tablet gyártó Mobiltelefon / tablet gyártó Samsung, Lenovo, HTC, Apple iPhone, LG, Huawei, Asus, Nokia, Xiaomi, Egyetemes, Apple iPad, Acer, Realme, Motorola, OnePlus, Sony, Honor
Dőlés lefelé Hány fokkal dönthető képernyő lefelé 90°
Forgathatóság Maximális szög a képernyő oldalra forgatásához (pl. 90 ° = merőlegesen a falra). A megadott érték a rögzített képernyő nélkül van feltüntetve. A forgatást maga a tartó végzi. 360°
Szín A termék színe Fekete
A készülék minimális szélessége A lehető legkisebb szélesség olyan eszköznél, amelyet a tartóba (állványra, ...) kíván beilleszteni 112 mm
A készülék maximális szélessége A lehető legnagyobb szélességi érték annál az eszköznél, amelyet a tartóba szeretne helyezni (állvány, ...) 225 mm
Tartó típusa Milyen típusú tartóról vagy állványról van szó Magasságban állítható
Elhelyezés Hová lehetséges felszerelni a terméket (használni) Asztalon, Ágyon