Tablet tartó autóba MC-657

Tablet tartó autóba MC-657

Tablet tartó autóba fejtámlára

Elérhetőség Raktáron
Gyártó MC
Szín ezüst
9 995 Ft 8 260 Ft ÁFA nélkül

MC-657 tablet tartó autóba 


Modern tablet tartó. Az üléshez és a fejtámlához rögzítendő. 7" – 10,1" mértetű és 105 – 205 mm szélességű tablethez ajánljuk. 
A tartó erős és ellenálló. A felszerelése egyszerű és gyors, így mindenki képes rá. A tartó a fejtámlák közzé a támasztórúd segítségével rögzítjük. A támasztórúd állítható 540 – 760 mm között. Ezután kényelmesen a tartóba helyezi a tabletet és rögzíti a támasztórúd segítségével.  


Tablet tartó autóba MC-657A középső tengelye forgatható. A tabletet tehát 10°-kal elfordíthatja minden oldalra, lefelé, valamint felfelé dönteni, korlátlanul. A tabletet függőleges szintbe (végtelenül forgatható a tengelye körül) is ki lehet fordítani, valamint az egész csuklót a rúd teljes hosszában mozgatni. 


MC-657A tablet dizájnja kék ezüst – feketével kombinálva. A gyerekek szórakoztatásához ajánljuk utazás közben – a zavartalan vezetés biztonságos vezetést jelent.  


Részletek

Oldalirányi forgatás 10°
Billentés lefelé 360°
Billentés felfelé 360°
Az eszköz minimális szélessége 105 mm
Az eszköz maximális szélessége 205 mm
Elhelyezkedés Autóban
Márkája Lenovo,Apple iPhone,Asus,Univerzálné

Tanácsra van szüksége?

Segítünk Önnek!

Műszaki tanácsadás

E-mail címünk:

info@tartok.hu

Ez a weboldal sütiket tartalmaz, amelyek szolgáltatásokat nyújtanak, reklámokat szabnak személyre és analizálják a weboldal látogatói viselkedését. Ezen oldal használatával beleegyezik ezek (sütik) használatába.. További információ