Haltimo M10-H1 laptop asztali tartó

Laptop asztali tartó oldalirányú és magasságállítással. Modern kialakítás és kényelmes kezelés.

35 990 Ft 28 335 Ft ÁFA nélkül

db +
Kosárba
Teherbírás A tartó (állvány) maximális teherbírása bármilyen helyzetben 3 - 9 kg

Miben a legjobb

  • Két rögzítési lehetőség - csavaros vagy csavaros rögzítés
  • Kiváló ár/teljesítmény arány
  • Magasság beállítása
  • Kényelmes kezelés
  • Kábelkezelő rendszer
  • Tökéletes stabilitás
  • Gyakori mozgásra alkalmas

Haltimo M10-H1 asztali laptop tartó


A notebook, laptop, MacBook és más eszközök számára állítható magasságú forgó tartó lehetővé teszi, hogy állva vagy ülve dolgozzon.
A tartó10,1" és 17,3"(25-43 cm) képátlójú, 3 kg és 9 kgközötti súlyúlaptopokhozajánlott.
magasság állítás megfelelő működéséhez legalább 3 kg súlyszükséges.
A konzol teljes teherbírása 9 kg.


Könnyű beállíthatóság

A három forgatható csuklóval a tartó 360°-kal elforgatható oldalirányban, 315 mm-rel állítható a magassága525 mm-ig kihúzható,80°-kal felfelé vagy lefelé dönthető, valamint a pivot funkcióval a laptop oldalirányba dönthető.

Amagasságállítás csak akkor működik megfelelően, ha a készülék súlya 3 kg és 9 kg között van. A magasságállítás merevsége könnyen beállítható egy imbuszkulccsal (a laptop súlyától függően).


Modern design


A tartó modern megjelenésével, masszív felépítésével (amely garantálja a hosszú élettartamot) és a kábelburkolatokkal, amelyek elrejtik azösszes szükségeskábelt. Ez biztosítja magának a tartónak a letisztult megjelenését , és helyet takarít meg az asztalon.


Könnyű telepítés


A laptop tartó egy csavarral rögzíthető egy 80 mm széles asztal szélére, vagy bárhová becsavarható, ahol szükség van rá.


A teljes állíthatóságnak, a professzionális kivitelezésnek és a szép kialakításnak köszönhetően a tartó nagyon sokféle alkalmazásra alkalmas. Ajánlott otthonokba, irodákba, tantermekbe, kórházakba, call centerekbe, informatikai munkahelyekre, üzemekbe és vállalatokhoz.


Haltimo M10-H1 asztali laptop tartó


Kiváló minőségű asztali tartó notebook, laptop, macbook számára, 9 kg teherbírással. A tartó lehetővé teszi, hogy a laptopot szilárdan rögzítse a szerkezethez. Az okosan megtervezett rögzítés megakadályozza, hogy a számítógép lecsússzon a tartóról. A tartó előnye, hogy szinte bármilyen pozícióba beállítható, mivel a tartó nagyon variálható. Megdönthető, oldalirányban elforgatható vagy magasságában állítható. Van egy rejtett kábelkezelő rendszer is.


A tartó három forgócsukló segítségével kényelmesen elforgatható oldalirányban. Ezenkívül az utolsó csukló teljesen elforgatható a tengelye körül (pivot funkció) és dönthető is. A Northbayou F80-H1 másik nagy előnye a magasságállítás lehetősége. Ahhoz, hogy a magasságállítás megfelelően működjön, a csatlakoztatott laptop vagy más eszköz súlyának 3 kg és 9 kg között kell lennie.


A tartószerkezete erős és tartós, ezért olyan helyekre ajánlott, ahol gyakori kezelésre lesz szükség. A tartó kialakítása teljesen modern , fényűző stílusú - nem hiányoznak a dekoratív elemek. Ezért azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik egyszerre értékelik a minőséget és a megjelenést.Műszaki adatok

Dőlés felfelé Hány fokkal dönthető képernyő felfelé 80°
Anyag Az anyag típusa, amelyből a tartó készült Acél
Forgathatóság Maximális szög a képernyő oldalra forgatásához (pl. 90 ° = merőlegesen a falra). A megadott érték a rögzített képernyő nélkül van feltüntetve. A forgatást maga a tartó végzi. 360°
A készülék minimális súlya A TV minimális súlya (monitor, képernyő, ...), amely szükséges a megfelelő magasságbeállítási funkcióhoz. Kisebb súlyoknál a magasságállítás nem fog megfelelően működni. 2 kg
Szín A termék színe Fekete
A termék súlya A termék súlya 2.6 kg
Dőlés lefelé Hány fokkal dönthető képernyő lefelé 80°
Tartó típusa Milyen típusú tartóról vagy állványról van szó Forgatható, Magasságban állítható
Elhelyezés Hová lehetséges felszerelni a terméket (használni) Asztalon
Magasságbeállítási tartomány Milyen tartományban lehet manipulálni a felfüggesztett televízió magasságával. 250 mm
Teherbírás A tartó (állvány) maximális teherbírása bármilyen helyzetben 3 - 9 kg