HS-05 fordítható TV állvány

Stabil TV állvány – döntés és oldalra való fordítás lehetőségével

49 990 Ft 39 362 Ft ÁFA nélkül

db +
Kosárba
Elérhetőség Raktáron
Kiszállítás várható időpontja Szerda 8.12.2021
VESA A VESA szabvány (vagy a VESA) a TV hátulján lévő rögzítő furatok távolságának méretét jelzi (szélesség x magasság) a tartó felszereléséhez. A felsorolt ​​értékeket azok, amelyekkel a tartó kompatibilis -tól 200x200 mm -ig 600x400 mm
Teherbírás A tartó (állvány) maximális teherbírása bármilyen helyzetben 0 - 40 kg
TV mérete (átló) Az ajánlott képátló méret a TV-hez 0 - 32 "

HS-05 TV állvány


Állítható állvány LCD, LED, PLASMA és egyéb tévékhez. 32 "- 55" (81 - 139 cm) átlókhoz ajánljuk. Az állvány teherbírása 40 kg, és támogatja a VESA szabványokat (a rögzítő furatok távolisága) 200x200 mm-től 600x400 mm-ig.


HS-05 fordítható TV állványA TV állítható magassága garantálja a legjobb kilátást a kanapéról vagy akár az ágyból. Az állvány lehetővé teszi a TV 5 különböző magasságának beállítását. Ez megkönnyíti az ideális képernyőmagasság beállítását.


TV állvány HS-05Csúszásgátló pontok biztosítják a tökéletes stabilitást. Nem áll fenn az állvány nem kívánt felborulásának veszélye a televízióval együtt. A biztonság garantálva van.


HS-05


A TV-állvány ideális megoldás a gyakran változó látószögeknél, sarokba szerelésnél vagy a kedvezőtlen lakótér-elrendezéseknél. Különösen a hálószobában, a TV-t gyakran nem megfelelő magasságba helyezik a szekrényekre vagy a komódokra. A döntés és a fordítás lehetőségének köszönhetően mindig a legjobb látószög érhető el.


HS-05 TV allvanyokA hagyományos TV-konzolhoz képest nincs szükség fúrásra. Nem keletkezik piszok a lyukak fúrásával - sem por, sem szennyeződés. A felszerelési anyag széles választéka található a csomagban, így nincs szüksége további kiegészítőkre a televízió állvány felszereléséhez.

A HS-05 alkalmas minden olyan televízió és monitor számára, amelynek maximális súlya 40 kg és a VESA szabványaival van egyhangban (a lenti táblázat szerint). Klasszikus egyenes és döntött televíziókat és monitorokat is felszerelhet rá. 

A megadott átló méret nem lényeges és csupán tájékoztató jellegű. 


A VESA szabvány a szerelési lyukak közti távolság a tartó konzoloknál.

Műszaki adatok

Gyártó HS
Teherbírás A tartó (állvány) maximális teherbírása bármilyen helyzetben 0 - 40 kg
TV mérete (átló) Az ajánlott képátló méret a TV-hez 0 - 32 "
Elhelyezés Hová lehetséges felszerelni a terméket (használni) Asztalon
Alkalmas TV típusok Milyen típusú tévékészülékekhez alkalmas a tartó LCD, LED, Plazma, Ívelt TV
Tartó típusa Milyen típusú tartóról vagy állványról van szó Asztali
Elhelyezés Asztalon
Dőlés lefelé Hány fokkal dönthető képernyő lefelé 10 °
Dőlés felfelé Hány fokkal dönthető képernyő felfelé 5 °
Anyag Az anyag típusa, amelyből a tartó készült acél
Forgathatóság Maximális szög a képernyő oldalra forgatásához (pl. 90 ° = merőlegesen a falra). A megadott érték a rögzített képernyő nélkül van feltüntetve. A forgatást maga a tartó végzi. 45 °

VESA

A VESA szabvány (vagy a VESA) a TV hátulján lévő rögzítő furatok távolságának méretét jelzi (szélesség x magasság) a tartó felszereléséhez. A felsorolt ​​értékeket azok, amelyekkel a tartó kompatibilis

Alkalmas az alábbi gyártók készülékeihez

Milyen márkájú készülékekkel kompatibilis a tartó (állvány, ...)

Tanácsot szeretne?

Mi segítünk

Tanácsadó

info@tartok.hu