HS-750E Forgatható TV tartó

Csuklós TV-tartó 45,5 kg teherbírással. 40" - 70"(101 cm - 177 cm) méretű TV-hez ajánljuk. A faltól való távolság 83 cm-ig állítható. Nem hiányzik a dőlés és az oldalakra való fordítás lehetőségese sem.

69 990 Ft 55 110 Ft ÁFA nélkül

db +
Kosárba
Elérhetőség Raktáron
Kiszállítás várható időpontja Szerda 8.12.2021
VESA A VESA szabvány (vagy a VESA) a TV hátulján lévő rögzítő furatok távolságának méretét jelzi (szélesség x magasság) a tartó felszereléséhez. A felsorolt ​​értékeket azok, amelyekkel a tartó kompatibilis -tól 100x100 mm -ig 600x400 mm
Teherbírás A tartó (állvány) maximális teherbírása bármilyen helyzetben 0 - 45.5 kg
TV mérete (átló) Az ajánlott képátló méret a TV-hez 40 - 70 "

Tanácsadó

Jobb terméket ajánlunk:

HS-502-L

Zobrazit

HS-502-L

Holders HS-750E Forgatható TV tartó


Robusztus TV-tartó minőségi kivitelezéssel és modern dizájnnal. A tartó könnyű pozícionálást, sokféle beállítást és egyszerű telepítést kínál. A TV-készüléket a kívánt helyzetbe állítani nagyon egyszerű, bármikor oldalra fordíthatja a képernyőt, döntheti, beállíthatja a kívánt távolságot a faltól. A tartó ezért ideális a TV felszereléséhez a szoba sarkában.

40" - 70"(101 cm - 177 cm) méretű TV-hez ajánljuk. A konzol támogatja a 100x100 - 600x400 mm VESA szabványokat (a furatok távolsága). Teherbírása 45,5 kg.


Sok beállítási lehetőség

Holders HS-750E Tartó TV

A felfüggesztett TV kényelmesen a kívánt helyzetbe állítható. A képernyőt akár 90°-kal elforgathatja - merőlegesen a falra (a TV méretétől és szélességétől függően). A tartó kezelése egyszerű és zökkenőmentes mindenki számára.

 

Állítsa be a faltól való távolságot

HS-750E Forgatható TV tartó


A TV-t bármikor elhúzhatja a faltól, legfeljebb 830 mm távolságig. Ez az egyik legnagyobb beállítható btávolság a piacon. A konstrukciót tesztelték a mindennapi mozgások kezelésére. Ezért nem kell aggódnia a gyakori használat okozta kopás vagy egyéb sérülés miatt.

 

Dőlés le és felfelé

Csuklós TV-tartó HS-750E


A HS-750E tartó lehetővé teszi a képernyő optimális dőlésének egyszerű beállítását is. Az akár 10°-os lefelé dőlésnek köszönhetően a tartó akár nagyobb magasságba, vagy a szoba sarkában is felszerelhető. A látószög így ideális lesz. Beállíthatja a dőlés erejét is. Ezenkívül szerszámok használata nélkül tudja dönteni a tartót.

 

Alkalmas a szoba sarkába is

 Holders HS-750E konzol TV

A három forgócsuklónak köszönhetően könnyedén szerelheti a tartót a szoba sarkába is. Ez megkönnyíti a sarokban lévő képernyő beállítását. A tartó könnyen kezelhető és állítható, így bárkinek kezelheti.

 

Forgatás 90° -al

HS-750E Forgatható TV konzol


A 830 mm hosszú kar lehetővé teszi, hogy a képernyőt a falra merőlegesen - azaz 90 ° -kal (a TV szélességétől függően) – tudja forgatni a készüléket. Így a konyhából vagy az ebédlőből nézheti a TV-t.

 

A felszerelés mindenki számára gyerekjáték lesz

Holders 750E TV konzol 

A Holders HS-750E tartó csomagolása tartalmazza a komplett telepítési anyagokat. A tartó szerkezetét úgy tervezték és dolgozták fel, hogy a TV összeszerelése és felfüggesztése nagyon egyszerű és gyors folyamat. 
A Holders HS-750E TV-tartó alkalmas minden olyan TV és monitor felfüggesztésére, amelyek legfeljebb 45,5 kg súlyúak és támogatják a VESA szabványt az alábbi táblázat szerint. Klasszikus egyenes és ívelt tévéket és monitorokat is felfüggeszthet a segítségével.

Az ajánlott átló értéke nem irányadó, csupán tájékoztató jellegű.

A VESA szabvány a rögzítő furatok távolsága a konzol felszereléséhez.Műszaki adatok

Gyártó HS
Teherbírás A tartó (állvány) maximális teherbírása bármilyen helyzetben 0 - 45.5 kg
TV mérete (átló) Az ajánlott képátló méret a TV-hez 40 - 70 "
Elhelyezés Hová lehetséges felszerelni a terméket (használni) Falon, Sarokban
Alkalmas TV típusok Milyen típusú tévékészülékekhez alkalmas a tartó LCD, LED, Plazma, Ívelt TV
Tartó típusa Milyen típusú tartóról vagy állványról van szó Forgatható
A faltól való maximális távolság A maximális távolság, amilyenre a tartó állítható a faltól. A kar maximális kihúzása 830 mm
Elhelyezés Falon
Távolság a faltól A tartó távolsága a faltól összecsukott állapotban (a tartó minimális távolsága a faltól). 52 mm
Dőlés lefelé Hány fokkal dönthető képernyő lefelé 10 °
Dőlés felfelé Hány fokkal dönthető képernyő felfelé 2 °
Sík korrekció A képernyő kiegyenesítése a felszerelés után 3 °
Anyag Az anyag típusa, amelyből a tartó készült acél
Forgathatóság Maximális szög a képernyő oldalra forgatásához (pl. 90 ° = merőlegesen a falra). A megadott érték a rögzített képernyő nélkül van feltüntetve. A forgatást maga a tartó végzi. 90 °

VESA

A VESA szabvány (vagy a VESA) a TV hátulján lévő rögzítő furatok távolságának méretét jelzi (szélesség x magasság) a tartó felszereléséhez. A felsorolt ​​értékeket azok, amelyekkel a tartó kompatibilis

Alkalmas az alábbi gyártók készülékeihez

Milyen márkájú készülékekkel kompatibilis a tartó (állvány, ...)

Miben a legjobb

  • Robusztus és tartós konstrukció
  • Modern design
  • Hosszú kar - akár 83 cm
  • Alkalmas a sarokba
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Szerelési anyagok mellékelve
  • Sík korrekció

Ügyfelek által ellenőrizve | Heuréka

Tanácsot szeretne?

Mi segítünk

Tanácsadó

info@tartok.hu